Fietsen of mountainbiken op Noord-Beveland

Minicamping Zeelucht heeft een directe aansluiting op het netwerk van fietsknooppunten

In de wind of uit de wind fietsen? Zeeland heeft een uitgebreid netwerk van fietsknooppunten dat u laat genieten van de mooiste plaatsen en het steeds veranderde panorama tussen land en water. Het windvaan op de borden geeft aan of u in of uit de wind fietst. De plaatsen waar de wegen elkaar kruisen zijn de knooppunten en zo kunt u dus zelf bepalen hoelang de route wordt.

Heeft u geen fiets mee? Geen probleem, Fietswinkel Kamperland, heeft een groot assortiment fietsen in de verhuur.

Ontdek het 75 km lange mountainbike netwerk op Noord-Beveland

Het mountainbike netwerk gaat over natuurlijke routes voorzien van single tracks door de bosschages op Noord-Beveland. Uniek is het keienpad langs het Veerse Meer bij het Kortgeense bosje. 

Behalve door bosschages voert ook een route door het duingebied bij de Schotsman en een route door de inlagen tussen Wissenkerke en Colijnsplaat. Geniet van het uitzicht op de stormvloedkering, de Noordzee en de Oosterschelde. Stoerder kan niet!

Rondje met een pontje

Een tochtje over het water hoort erbij als u op vakantie bent in Zeeland. Zonder omweg naar de overkant van het water? Dat kan! In de maanden april tot en met september varen er vanaf Noord-Beveland twee pontjes. Een naar Walcheren en een naar Zuid-Beveland.

Vanuit Kamperland vaart het pontje naar Veere, Walcheren.
Informeer voor prijzen en vertrektijden de website van Rondje Pontje.

Vanuit Kortgene vaart het pontje naar Wolphaartsdijk, Zuid-Beveland.
Informeer voor prijzen en vertrektijden de website van M.S. De Hoop.

Lid van: