Over ons

Wij zijn Simon en Henriƫtte van den Berg en verwelkomen u graag op onze minicamping in Wissenkerke. Wij laten u met plezier meegenieten van onze heerlijke en unieke plek aan de Oosterschelde, van de rust en de ruimte die hier nog ruimschoots aanwezig is, van de eindeloze vergezichten en de prachtige zonsondergangen.

Een warm welkom!

Vaak zijn het de kleine dingen die er toe doen, persoonlijke aandacht en gastvrijheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. U vindt u bij ons geen animatie, wel wordt spontaan eens een barbeque-avond georganiseerd, worden er pannenkoeken gebakken of drinken we gezellig samen een kopje koffie. Ook voor onze kleine gasten valt er voldoende te beleven op onze minicamping.

Dat onze gasten onze minicamping weten te waarderen horen wij met regelmaat, merken we aan de mond-op-mond reclame en lezen we ook in de mooie reviews die onder andere op Zoover over Minicamping Zeelucht worden geschreven. Dankzij deze reviews behalen we jaarlijks een zeer hoge score en in 2017 zelfs de zesde plaats van Nederland de categorie kleine campings. Natuurlijk zijn we daar erg trots op en het is fijn te weten dat onze inzet zo gewaardeerd wordt.

Kom ook genieten...

Wij laten u graag kennis maken met Minicamping Zeelucht op onze mooie locatie in Zeeland, op het eindeloze Eiland Noord-Beveland. Ook genieten van een geweldige vakantie bij ons? Reserveer dan uw plaats via deze link.
Nog vragen of liever eerst telefonisch contact? Bel dan met 0113 372480.

Lid van: